Timantit

Meiltä voit ostaa unelmiesi timantin turvallisesti ja luotettavasti laajasta timanttivalikoimastamme. Tarjoamme runsaasti  erimuotoisia ja laatuisia timantteja monessa hintaluokassa – jopa 30% kivijalkamyymälöitä edullisemmin. 

Diamon ammattitaitoinen timanttitiimi valitsee timantit vuosikymmenten asiantuntemuksella. Hankimme timanttimme suoraan hiomoista ilman ylimääräisiä välikäsiä, joten ostaessasi timantin Diamon verkkokaupasta saat hintaedun suoraan itsellesi.

Kaikkien Diamosta ostettujen timanttien mukana toimitetaan arvostetun kansainvälisen jalokivilaboratorion luokittelutodistus, ja jokainen myymämme timantti on konfliktivapaa. Vakuutamme lisäksi, että hankimme timanttimme toimittajilta, jotka noudattavat alan kansainvälisiä sopimuksia.  

Tutustu ennen ostopäätöstäsi kattaviin tietopaketteihin konfliktivapaista timanteista, timantin puhtaudesta, timantin väristä, timantin hionnasta, timantin karaattipainosta ja timantin hiontamuodoista. Halutessasi suunnittelijamme voi suunnitella ostamastasi timantista uniikin korun tai sormuksen, jolloin säästät selvää rahaa. 

Useimmissa kultasepänliikkeessä ei ole nähtävillä yhtä laajaa valikoimaa sormuksia, yksittäin myytäviä timantteja, tyylikkäitä kelloja ja erilaisia koruja, joiden hinnat ovat myös keskimäärin 30% perinteisiä kivijalkamyymälöitä edullisempia. Tervetuloa turvallisille ja laadukkaille timanttiostoksille Diamoon.