Vihkisormusopas

Vihkisormusopas

Laadukas ja kestävä vihkisormus

Vihkisormuksen tulee kestää vuosikymmeniä, joten sen rungon tulee olla vahva. Vihkisormusta pidetään päivittäin, joten kiven kiinnitykseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Näitä ominaisuuksia ei aina löydy halvimmista tarjoustuotteista. Diamon vihkisormukset tulevat suoraan valmistajilta ja siksi pystymmekin tarjoamaan ne keskimäärin 30% perinteisiä kultasepänliikkeitä edullisemmin. 

Tutustu Diamon laadukkaaseen vihkisormusvalikoimaan ja tarkista sormuksen oikea koko kätevästi tilaamalla Diamon ilmainen sormusmitta

Vihkisormuksen malli ja muoto

Vihkisormuksen rungon muodon tulisi mukailla jo aiemmin ostettua kihlasormusta, jotta vihkisormus sopii kihlasormuksen viereen. On myös suositeltavaa, että sekä kihla- että vihkisormus on valmistettu samasta jalometallista – tärkeintä on kuitenkin sormuksen saajan omat mieltymykset.

Millaiset kaiverrukset vihkisormuksiin?

Vihkisormukseen kaiverretaan hääpäivän päivämäärän lisäksi hääparin nimet. Perinteisesti vihkisormusta käyttää vain nainen, mutta joskus myös miehelle hankitaan toinen sormus kihlasormuksen rinnalle.

Vihkisormus timantilla

Diamo tarjoaa paljon yleistietoa timanteista, mikä antaa näkemystä myös tulevaisuuden koruhankintoihin. Yksikivisestä timanttisormuksesta käytetään nimitystä solitaire-sormus ja kun sormuksessa on useampia timantteja rivissä, puhutaan rivisormuksesta. Vihkisormus voi olla myös kivetön.

Diamon ammattitaitoinen timanttitiimi valitsee timantit vuosikymmenten asiantuntemuksella. Diamon timantit on lisäksi luokiteltu kansainvälisissä laboratorioissa, joten timanttien ostaminen Diamosta on turvallista. Hankimme timanttimme suoraan hiomoista ilman ylimääräisiä välikäsiä, joten ostaessasi Diamon verkkokaupasta saat hintaedun suoraan itsellesi.

Halutessasi suunnittelijamme voi suunnitella ostamastasi timantista uniikin sormuksen, jolloin säästät selvää rahaa.

Suosittelemme näitä tuotteita