Kihlasormusopas

Kihlasormusopas

Löydä se oikea kihlasormus

Kihlasormus ei enää ole aina sileä vaikka klassisen sileät kihlasormukset ovatkin edelleen suosituimpia. Kihlasormus voi olla keltakultaa, valkokultaa tai platinaa, ja siinä voi myös olla timantteja ja muita jalokiviä. Myöhemmin hankittavan vihkisormuksen on hyvä olla samaa materiaalia kihlasormuksen kanssa. 

Tutustu Diamon laadukkaaseen kihlasormus- ja vihkisormusvalikoimaan ja tarkista sormuksen oikea koko kätevästi tilaamalla Diamon ilmainen sormusmitta. Halutessasi suunnittelijamme voi suunnitella ostamastasi timantista uniikin sormuksen, jolloin säästät selvää rahaa.

Millaiset kaiverrukset kihlasormuksiin?

Perinteisesti sekä miehen että naisen kihlasormuksiin kaiverretaan kihlauspäivä, jonka lisäksi naisen kihlasormukseen kaiverretaan miehen nimi ja miehen kihlasormukseen vastaavasti naisen nimi.

Kihlasormuksen muoto: perinteinen tai comfort fit

Perinteisen kihlasormuksen sisäpinta on täysin suora, kun taas Comfort fit -kihlasormuksien sisäpinta on pyöristetty. Pyöristetty sisäreuna ei paina sormea käden ollessa nyrkissä, joten Comfort fit- sormukset ovat miellyttävämpiä käytössä.

Suosittelemme näitä tuotteita