Diamo lahjakortti

Lisää kuvia

  • Diamo lahjakortti

Lahjakortti

Tuotekoodi:lahjakorttiEsikatsele lahjakorttia.

Varastossa

Details:

Lahjakortti vaivattomasti ja nopeasti

Jos et ole täysin varma lahjan saajan mieltymyksistä tai lahjan ostaminen on jäänyt viime tinkaan – lahjakortilla annat aina mieluisan ja sopivan lahjan. Valitse lahjakortin arvo vetovalikosta ja se toimitetaan välittömästi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit lisätä lahjakorttiin haluamasi yksilöllisen tervehdyksen lahjan vastaanottajalle kirjoittamalla sen viestikenttään. Tervehdyksesi näkyy saajalle lahjakortissa.

Jokaisessa lahjakortissa on yksilöity koodi, joka syötetään sille varattuun kenttään ostosta tehdessä. Lahjakorttia voi käyttää yhteen tai useampaan tuotteeseen sekä yhdellä tai useammalla ostokerralla. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä ja se toimii maksuvälineenä kaikissa tuoteryhmissämme.
 

Yksityiskohdat

Lahjakortti vaivattomasti ja nopeasti Jos et ole täysin varma lahjan saajan mieltymyksistä tai lahjan ostaminen on jäänyt viime tinkaan – lahjakortilla annat aina mieluisan ja sopivan lahjan. Valitse lahjakortin arvo vetovalikosta ja se toimitetaan välittömästi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit lisätä lahjakorttiin haluamasi yksilöllisen tervehdyksen lahjan vastaanottajalle kirjoittamalla sen viestikenttään. Tervehdyksesi näkyy saajalle lahjakortissa. Jokaisessa lahjakortissa on yksilöity koodi, joka syötetään sille varattuun kenttään ostosta tehdessä. Lahjakorttia voi käyttää yhteen tai useampaan tuotteeseen sekä yhdellä tai useammalla ostokerralla. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä ja se toimii maksuvälineenä kaikissa tuoteryhmissämme.

Lisätiedot