Maksutavat

Maksutavat

Diamo-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi erissä, laskulla, luottokortilla sekä yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksulla. Käytämme maksuyhteydessä suojattua yhteyttä (SSL), joten luottokorteilla ostaminen on erittäin turvallista.

Osamaksu

Collector-osamaksu tai -lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa ostoksesi. Sinun ei tarvitse luovuttaa arkaluontoisia tietoja verkossa tai myymälässä, sillä et tarvitse maksamiseen lainkaan luottokorttia tai verkkopankkitunnuksia. Maksat tuotteen vasta sitten, kun olet saanut tuotteen kotiin.

Isompien ostosten maksuun voit päättä itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausimaksun vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Collector-osamaksulla voit tehdä ostoksia aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään 3 euron laskutusmaksu, ja maksun viivästyessä perimme 5 euron viivästysmaksun. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt, ja osoitteena on oltava väestörekisteriin merkitty vakinainen asuinpaikka. Tarkistamme kaikkien laskuasiakkaiden luottotiedot.

Lasku

Collector-laskuasiakkaana voit valita kahdesta maksutavasta: voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen osiin 24 kuukaudelle (tiliasiakkuus). Tiliasiakkaana sinulla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteesi mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu (3 euroa).

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla 

Voit maksaa ostoksesi myös Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla. Käytämme maksuyhteydessä suojattua yhteyttä (SSL), joten luottokorteilla ostaminen on erittäin turvallista.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Diamo Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittajana. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet ja Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7, Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ, Puhelin: 0207 181830

Suosittelemme näitä tuotteita