Diamo

Diamo

Kello- ja korukauppasi verkossa

Diamo, kello- ja korukauppasi verkossa tarjoaa laadukkaita timantteja, kelloja ja koruja keskimäärin 30% perinteisiä kivijalkamyymälöitä edullisemmin. Diamon erittäin laadukas valikoima kihlasormuksia ja timantteja on yksi Pohjoismaiden laajimpia.

"Olemme iloisia ja tyytyväisiä siitä, että suuri määrä asiakkaita on löytänyt sivustomme näinkin lyhyessä ajassa ja todenneet hinta–laatusuhteemme erinomaiseksi ja edulliseksi.

Vaivattomasti verkosta

Korujen tilaaminen Diamon verkkokaupasta on vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Ulottuvillasi on laaja valikoima tuotteita, joihin voit tutustua omassa rauhassa tietokoneeltasi. Diamo-verkkokaupassa voit maksaa Collector-laskulla, luottokortilla sekä suomalaisten pankkien verkkomaksulla. Käytämme maksuyhteydessä suojattua yhteyttä (SSL), joten luottokorteilla ostaminen on erittäin turvallista.

Kartuta korutietouttasi

Diamon perustajilla on vuosikymmenten kokemus jalometallituotteiden valmistuksesta ja kaupasta. Haluamme jakaa asiakkaillemme tietoa timanteista sekä jalometalleista, ja tavoitteenamme onkin tehdä timanttien, kihlojen ja vihkisormusten ostamisesta mahdollisimman vaivatonta.

Saat sivuiltamme paljon yleistietoa koruista, timanteista, koruissa käytettävistä materiaaleista sekä korujen oikeaoppisesta hoidosta. Olemme koonneet tietoa myös kihla- ja vihkisormuksien valintaan, kaiverruksiin ja perinteisiin liittyen.

Kattava valikoima

Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäitä kelloja, hopeisia, kultaisia ja valkokultaisia sormuksia, riipuksia, rannekkeita ja korvakoruja kaikissa hintaluokissa. Hankimme timantit suoraan hiomoista ilman ylimääräisiä välikäsiä, joten ostaessasi Diamon verkkokaupasta saat hintaedun suoraan itsellesi. 

Pitkän ammattikokemuksen omaava tiimimme tarkistaa jokaisen tuotteen, ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Toimitamme tilaukset aina vakuutettuina ilmoittamaasi toimitusosoitetta lähinnä sijaitsevaan postiin. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

Tervetuloa turvallisille koruostoksille Diamoon!

Suosittelemme näitä tuotteita